الگو نموداری پرچم سه‌گوش صعودی (Bullish Pennant)

آبان 7, 1403

الگو نموداری پرچم سهگوش صعودی (Bullish Pennant)

در ابتدا ذکر این نکته ضروری است که اطلاعات مربوط به اهدافِ قیمتی پیش‌بینی‌شده توسط «الگوهای نموداری اتوماتیک» توصیه‌ای برای اقدام شخصی توسط کاربر نیست و این داده‌ها را نباید به‌عنوان مشاوره در سرمایه‌گذاری به حساب آورد. درنتیجه، اطلاعات طرح‌شده فقط باید در امر آموزش و تحقیقات مورد استفاده واقع شود و مانند هر معامله‌ای، کاربر باید ابتدا به نظاره بنشیند و سپس تصمیم گیرد.

Bullish Pennant

پرچم سه‌گوش صعودی (Bullish Pennant)، یک الگو تحلیل تکنیکال است که نشان‌دهنده ادامه روند اصلی پس از ناحیه تثبیت‌شده است. روند اصلی یک میله مثلث را ایجاد می‌کند و ناحیه تثبیت‌شده، یک مثلث/یک پرچم سه‌گوش را تشکیل می‌دهد. در این حالت، انتظار می‌رود که پس از شکستِ خطِ بالایِ مثلث، رشد بیشتر قیمت به‌اندازه تقریبی طول میله پرچم سه‌گوش ادامه یابد.

Bullish Pennant

افزون بر آن، اندیکاتور مذکور به‌دنبال الگوها در ۶۰۰ کندل آخر، می‌گردد. این الگو شامل خطوطی است که حرکات قیمت (خطِ قیمت) و خطوطی که یک مثلث/یک پرچم سه‌گوش را تشکیل می‌دهند را نشان می‌دهد. نقاط شروع و پایان هر خط قیمت نیز در پیوت‌های ۵/۵ قرار دارند. همچنین، بریک‌آوت الگو با مقدار بسته‌شدن (پایانی) کندل، مشخص می‌شود. با این وجود، عبور از خط مثلث با مقدار پایانی در بازه بین نقاط ۲ و ۵ مجاز نیست. توجه به این نکته مهم است که در حالتِ «درحالِ پیشرفت»، اندیکاتور به‌دنبال الگوهایی است که نه‌تنها تشکیل ‌شده‌اند، بلکه در‌حال ظهور نیز هستند. مضاف بر این، دو نقطه آخرِ چنین الگویی ممکن است در پیوت‌ها نباشند و خطِ قیمت در انتهای نقطه‌چین پدیدار شود.

Bullish Pennant

از سوی دیگر، خط افقی نقطه‌چین که با برچسب «هدف» خاتمه می‌یابد، نمایان‌گر سطح قیمتی موردانتظار پس از تکمیل الگو است. همچنین، با ظهور شمع‌های جدید، این خط به‌سمت راست تا آخرین کندل‌بار ادامه می‌یابد‌ تا زمانی ‌که وضعیت الگو از حالت «انتظار» به وضعیت دیگری تغییر کند. راهنمای برچسب نیز قیمت و وضعیت فعلی الگو را به نمایش می‌گذارد و هنگامی‌که وضعیت تغییر می‌کند، رنگِ برچسب درکنار آن تغییر می‌کند. درمجموع، چهار وضعیت وجود دارد:

  • انتظار: دراین حالت، قیمت، نه از خطِ پایین و نه از خط بالایِ پرچم سه‌گوش عبور نکرده است و یا از خطِ بالایی عبور کرده اما به سطحِ مورد انتظار نرسیده و زیرِ از نقطه ۵ نیز نرفته است.
  • دست‌یافته: قیمت از خطِ بالایِ مثلث در این حالت گذر نموده و به سطح موردانتظار رسیده است.
  • ناموفق/شکست‌خورده: این حالت بدین شکل است که قیمت، از خطِ بالایی گذر کرده و به سطح هدف خود نرسیده و به زیرِ نقطه ۵ سقوط کرده است یا قیمت، از خطِ پایینی پرچم سه‌گوش بدون عبور از خطِ بالایی، گذر کرده است.
  • نامشخص: در چنین وضعیتی، اندیکاتور نمی‌تواند به‌طور قاطع وضعیت الگو را تعیین نماید.

از منظری دیگر، اگر اندیکاتور، دو الگو متقاطع را پیدا کند، به الگویی که وضعیت آن در حالتِ «انتظار» است، اولویت داده می‌شود. همچنین، اگر وضعیت الگوهایِ متقاطع «ناموفق» یا «دست‌یافته» باشد یا وضعیتِ هر دو تقاطع درحالت «انتظار» باشد، نمودار، الگویی که فاصله بیشتری از نقطه ۱ تا نقطه ۵ دارد را به نمایش می‌گذارد و نیز الگویی که با وضعیت «نامشخص» است درحالتی حذف می‌شود که با الگویی که وضعیتِ متفاوتی دارد، تداخل داشته باشد.

هشدارها

  • الگو جدید: این گزینه، هنگامی‌که یک الگو جدید در نمودار ظاهر می‌شود، فعال می‌گردد. درهمین راستا، الگویی جدید به‌شمار می‌آید که اگر موقعیت نقاط ۱، ۲ و ۴ آن متفاوت باشد.
  • بریک‌آوت الگو: زمانی‌که کندلی که خارج از پرچم سه‌گوش بسته شده است، ظاهر می‌گردد، فعال می‌شود. علاوه بر این، فقط بریک‌آوت درجهت هدف ثبت می‌شود و بریک‌آوت درجهت مخالف، گزینه هشدار را فعال نمی‌کند.

تنظیمات ورودی

  • الگوها (Patterns): این قسمت مشخص می‌کند که کدام الگو بسته به وضعیتِ آن رسم خواهد شد و مقادیر ممکنِ آن شاملِ تمام مقادیر (All)، مقادیر درانتظار و دست‌یافته‌شده (Awaiting and Reached)، فقط مقادیرِ درانتظار (Only Awaiting)، آخرین مقدارِ درانتظار (Last Awaiting) می‌شود. درهمین حال، اگر آخرین مقدارِ درانتظار انتخاب شود، تنها یک الگو با وضعیتِ در انتظار، به نمایش درمی‌آید که نقطه اولِ آن در سمتِ راستِ گزینه تمامی مقادیر قرار دارد.
  • اهداف قیمت (Price Targets): این بخش تعیین می‌کند که کدام اهدافِ قیمتی بسته به وضعیت الگو، ترسیم خواهند شد. مقادیر ممکنِ اهداف قیمتی نیز شامل تمامِ مقادیر، مقادیر درانتظار و دست‌یافته‌شده، فقط مقادیرِ درانتظار، آخرین مقدارِ درانتظار و هیچ‌کدام (None) می‌شود.
  • درحال پیشرفت (In Progress): گزینه مذکور به جستجوی الگوهایِ درحالِ شکل‌گیری و ظهور می‌پردازد.

Leave a Comment